Sluit Logo Wasserij Zonneschijn
Naar Bedrijven

Totaalpakket en begeleiding

Wasserij Zonneschijn is een professionele dienstverlener. Wij halen uw beroepskledij op zoals afgesproken, wassen en herstellen, merken via barcode of chip, en leveren alles tot in de puntjes verzorgd weer af. 

We voorzien waar nodig of gewenst uw kledij van het juiste logo. Daarnaast begeleiden we u graag in de keuze voor de juiste materialen en werkkledij. Na vier generaties en 80 jaar zijn we thuis in professionele kledij. 

Medewerkers voelen ze zich gewaardeerd en gemotiveerd als ze proper, net en in professionele outfit voor de dag kunnen komen. Uw zorg voor hun beroepskledij illustreert uw zorg voor hen. 
Onze vaste chauffeur wordt ongetwijfeld snel een vertrouwd gezicht. Iemand die weet hoe u werkt en wat u verwacht en die zich daar maximaal naar schikt.

Klanten

Perfecte dienstverlening

Mireille Mignon, Knip en Krul
Perfecte dienstverlening, mooi verpakt en correcte prijs.

Zelfs open over de middag

Caroline Coorevits
Een wasserij waar je steeds vriendelijk onthaald wordt, waar je zelfs over de middag jouw was/strijk kunt afhalen als je er op andere tijdstippen niet geraakt, waar de was/strijk steeds tiptop in orde is en waar je uw was/strijk kort nadien terug kunt ophalen...dat is een wasserij naar mijn hart :-)

Vriendelijk correct en steeds in orde.

Charlotte Cnockaert
Ik breng bijna wekelijks mijn was en strijk binnen bij Zonneschijn. Tevreden van hun diensten. Vriendelijk, correct en steeds in orde.