Sluit Logo Wasserij Zonneschijn
Naar Bedrijven

Nieuwkuis Zonneschijn

Je hebt veel geld neergeteld voor die jurk, dat maatpak of die specifieke jas. Terecht, want het ziet er schitterend uit. Je gooit het in de wasmachine en is alles na drie minuten om zeep. Letterlijk en figuurlijk.

Voor dure maatpakken, trouwjurken of jassen reken je best op een expert. Wij, van Zonneschijn, zorgen voor een professioneel onderhoud van jouw unieke kledingstukken. Want kleding en textiel is ons vak. Al meer dan 80 jaar. Nieuwkuis Zonneschijn is een expert in delicate stoffen. We werken met natreiniging en dat levert een fris en zacht eindresultaat op. 

Vlekkeloos, geurloos en kreukloos. Dat is Zonneschijn.

Klanten

Zelfs open over de middag

Caroline Coorevits
Een wasserij waar je steeds vriendelijk onthaald wordt, waar je zelfs over de middag jouw was/strijk kunt afhalen als je er op andere tijdstippen niet geraakt, waar de was/strijk steeds tiptop in orde is en waar je uw was/strijk kort nadien terug kunt ophalen...dat is een wasserij naar mijn hart :-)

Perfecte dienstverlening

Mireille Mignon, Knip en Krul
Perfecte dienstverlening, mooi verpakt en correcte prijs.

Vriendelijk correct en steeds in orde.

Charlotte Cnockaert
Ik breng bijna wekelijks mijn was en strijk binnen bij Zonneschijn. Tevreden van hun diensten. Vriendelijk, correct en steeds in orde.