Voor particulieren en professionelen

De afgelopen decennia is Wasserij Zonneschijn geëvolueerd van een kleinschalig familiebedrijf naar een volwassen textielverzorgingsbedrijf. Wij investeren voortdurend in innovatieve diensten en stellen alles in het werk om u als klant tevreden te houden. Nu en in de toekomst! 

Wasserij

Bij Wasserij Zonneschijn bent u verzekerd van de beste zorg voor uw textiel. Keer op keer slagen wij erin om kleding en textiel weer in feilloze conditie af te leveren bij onze klanten. Dankzij onze allround dienstverlening zijn wij een betrouwbare partner voor al uw onderhouds- en reinigingswensen.

Strijkerij

Strijken blijft in de praktijk een tijdrovende klus. Wasserij Zonneschijn kan u daarbij ontlasten. Al dan niet in ruil voor dienstencheques kunnen particulieren hun strijk aan ons aanbieden. Uw strijk wordt gestreken door ons professioneel opgeleid personeel, met behulp van de meest geavanceerde apparatuur. Zodoende is ook de kwaliteit verzekerd.

Nieuwkuis

Uw delicaat linnen en kledij is bij ons in goede handen, dankzij ons voortdurend opgeleid team.  Steeds strevend naar milieuvriendelijke oplossingen, kiezen wij voor natreiniging in plaats van klassieke droogkuis. Uw linnen ruikt frisser en voelt zachter aan.

Horeca

Wasserij Zonneschijn heeft zich ontwikkeld tot een deskundige partner in de horecasector. Tafellakens, servetten, keukenhanddoeken, kokskledij, kledij van zaalpersoneel, bedlinnen en overige textiel halen we bij u op en brengen we, binnen de kortste tijd, weer netjes bij u terug. Professioneel gereinigd en in perfecte staat. Onze snelle service maakt het mogelijk uw voorraden zo klein mogelijk te houden en uw gasten steeds met schoon linnen een prettig verblijf te bezorgen.

Werkkledij

Beroepskledij is meer dan alleen werkkledij. Het is uw visitekaartje. Wasserij Zonneschijn denkt graag met u mee om uw bedrijf een professionele uitstraling te geven. Op afgesproken tijdstippen halen we uw beroepskledij op, wassen en herstellen alles, merken de naam van de werknemer met barcode of chips en brengen alles weer tot in de puntjes verzorgd bij u terug. Wilt u via uw beroepskledij uw imago versterken, dan plaatsen wij er uw logo op. Kopen van werkkledij zoals overalls, stofjassen, vesten, broeken, schoenen kan ook bij ons.

Anti-vuilmatten

Een vlekkeloze en veilige inkom; dankzij de anti-vuilmatten service van Wasserij Zonneschijn heeft u er geen omkijken meer naar. Onze vuilmatten kunnen gehuurd of gekocht worden en zijn uiterst hygiënisch en speciaal ontworpen om het hardnekkigste vuil te absorberen en risico op uitglijden te voorkomen. Onze verhuurafdeling haalt de anti-vuilmatten op geregelde tijden bij u op en vervangt ze door schone exemplaren. Wij vervaardigen tevens matten op maat en kunnen ze desgewenst voorzien van uw logo. Uw naam wordt benadrukt op een uitnodigende manier!