Wasserij Zonneschijn beschikt over de meest geavanceerde en efficiënte apparatuur. Dankzij ons ecologisch en vooruitstrevend machinepark zijn we in staat om kleine en grote hoeveelheden textiel in een korte tijd te wassen, te drogen en te strijken.

En dat alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Restaurant

Bij Wasserij Zonneschijn primeert kwaliteit, flexibiliteit en stiptheid. Bent u op zoek naar een wasserij die aan deze eisen voldoet? Vraag gerust hieronder uw gratis en vrijblijvende offerte aan.

Hotel

We gaan ervan uit dat bij het runnen van een zaak, weinig tijd overblijft om zich bezig te houden met het wassen en onderhouden van het linnen. Daarom hebben we ons gespecialiseerd als wasserij in de horecasector. Schoonheid en netheid zijn primerende factoren in een horecazaak. Deze factoren zijn zowel een must voor u, uw klant en zeker voor ons. Bijkomende vragen of meer info nodig? Raadpleeg onderstaand contact formulier en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

B&B

Onze snelle service maakt het mogelijk uw voorraden zo klein mogelijk te houden en uw gasten steeds met schoon linnen een prettig verblijf te bezorgen. Wilt u ook genieten van onze flexibele klantenservice, neem dan gerust contact op via het contactformulier.

RVT

Voor onze rust- en verzorgingstehuizen staan wij zowel in voor het onderhoud van bewonerslinnen als onderhoud van het bedlinnen. Heeft u nog vragen omtrent onze diensten in rust- en verzorgingssector?

Stel gerust uw vraag in onderstaand contactformulier.

Beroepskledij

De bedrijven hebben er alle belang bij dat de kledij van hun werknemers optimaal is. Wij kunnen u daarbij helpen. Op geregelde tijdstippen komen wij de vuile kledij halen, wassen en herstellen, plaatsen er desgewenst uw logo op, markeren de naam van de werknemer met barcode of chips. Nog vragen over onze dienst industrie/beroepskledij? Neem vrijblijvend contact op in onderstaand contactformulier.

Anti-vuilmatten

Een vlekkeloze en veilige inkom. Dankzij de anti-vuilmatten service van Wasserij Zonneschijn heeft u er geen omkijken meer naar. Onze vuilmatten kunnen gehuurd of gekocht worden en zijn uiterst hygiënisch en speciaal ontworpen om het hardnekkigste vuil te absorberen en risico op uitglijden te voorkomen. Onze verhuurafdeling haalt de anti-vuilmatten op geregelde tijden bij u op en vervangt ze door schone exemplaren. Wij vervaardigen tevens matten op maat en kunnen ze desgewenst voorzien van uw logo. Vraag gerust hieronder uw gratis en vrijblijvende offerte aan.