<

Wasserij

Op zoek naar een wasserij die staat voor kwaliteit en klantenservice? Zoek dan niet verder! We nemen de was- en strijklast graag van u over, niet enkel uw dag, maar ook u was zal snel klaarder zien. een perfecte afwerking gegarandeerd.

Meer over onze wasdienst

Nieuwkuis

Wij staan in voor al uw kledij, zowel grote als kleine hoeveelheden worden in een mum van tijd gereinigd, gedroogd en gestreken. Ons computergestuurd machinepark houdt ieder kledingstuk nauwlettend in het oog. Iedere dag blijven we kwaliteit garanderen tegen democratische prijzen.

Lees verder

Strijkerij

Kijkt u uit naar het weekend, maar niet naar dé berg strijk?  Breng uw volle wasmand snel binnen. Ons ervaren team brengt u hemden, linnengoed, tafelnappen … Tot een stralend resultaat. 

Lees verder
>

Op zoek naar een wasserij die staat voor kwaliteit en klantenservice, zoek dan niet verder, wij nemen de was- & strijk last graag van u over, Niet enkel uw dag, maar ook uw was zal snel klaarder zien. Een perfecte afwerking gegarandeerd.

Wasserij

Kies voor een vlekkeloze ervaring. Meer over wasserij

Strijkerij

Zet uw strijkijzer aan de kant en gun uzelf de tijd die u verdient. Meer over strijkerij

Nieuwkuis

Voor een stralende indruk. Meer over nieuwkuis

Horeca

Voor dé service op maat. Meer over horeca

Werkkledij

Beroepskledij is meer dan alleen werkkledij, het is uw visitekaartje. Meer over werkkledij

Anti-vuilmatten

Dé rode loper voor u en uw klant. Meer over anti-vuilmatten

Wasserij voor professionals en particulieren.

Wasserij Zonneschijn is een bedrijf met een jarenlange traditie op het gebied van textielreiniging. Wij werken zowel voor particulier als voor de professionele klant en kunnen daarbij rekenen op een ervaren team van medewerkers.

Bekijk al onze diensten

Zonneschijn kiest voor eco.

Wij blijven streven naar milieuvriendelijke oplossingen. Daarom investeren we steeds opnieuw om de impact van Wasserij Zonneschijn op het milieu en de mens zo minimaal mogelijk te maken. Lees meer

Retouches, herstellingen, stoppage, versmallen, knopen aanzetten

Retouches Herstelling stoppage tailoring

Bij Zonneschijn kan je terecht voor al uw herstellingen, retouches en stoppages.Inkorten, versmallen van broeken, mouwen, vesten, mantels, kleedjes, noem maar op. Ook voor het aannaaien of aanzetten van knopen aan hemden, kostuumvesten e.d.  

Lees verder

Onze vestigingen

Hoofddepots Op- en afhaalpunten

Wasserij Zonneschijn is lid van FBT